Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan dumanın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Tamlanan merdivenler genel anlamda konstrüksiyonnın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir vaka simultane yapı bâtıninden emeksiz ve güvenli kaçışın katkısızlanması sinein örgülırlar. Kanuni olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını tamir etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Yangın veya acil hâl vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Vahit kanatlı yangın bapları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri acil durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nazikçe yangın kapısı gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı dâhilin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara uydurmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak bapnın haydi haydi açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Binada yangın çıkması halinde flama ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine ilişkilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı ötekisi hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve üst cenah uygulandığı gibi, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz ziyade insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Kapının güzel duyu strüktürsı ve ikbal edilen aksesuarların kullanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page