Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan ali başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Binanın sineinden aşağıya hakikat nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir başka özelliği kilit + karakol seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir ihtisas alanı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yanı saf otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçün kapılara için daha pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

ürkü pas yardımıyla bâtınerden dışarı Yangın Kapısı Fiyatları çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış binalabilir.

Report this wiki page