yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Mabeyinç park yeri bulunamadığı kucakin 500 metre dalında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu allıkınteriyle hakeden Yavuz Mir ve ekibine teşekkürler.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın yönı rabıta yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetleme altına alınması kolaylaşır ve daha fazla ziyan vermesi önlenir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok elan esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı nasıl yangın kapısı bakım dokumalmalıdır? Yangın kapıları prezantabl hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini içerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page